2013 m. gegužės 10 d., penktadienis

Fėjos suknelė

 Paskutiniuoju apsėdimu noriu pasidalinti ir su ištikimais skaitytojais - taip taip taip, tai velti drabužiai! Kaip ir kiekvienas veltas gaminys, jie turi savus "rizikos taškus". Bandžiau velti suknutes ir su užtrauktuku, ir be jo, mėginau visokius audinius ir mezginius, faktūras, vilnos iš šilko kombinacijas... ir tikrai bandysiu dar, nes prabangos, naujovių mišinys veikia kaip narkotikai, tik po tokio "pavartojimo" dar turi ir dailią suknutę. Iš visų laukiančių spintoje, tegaliu parodyti tik šią, kurios super greita fotosesija visai šalia pat namų davė gerų rezultatų.






3 komentarai:

  1. Labai gražiai gavosi! Tik įsivaizduoju, kaip sunku ją prižiūrėti... Turėjau kažką panašaus kadaise, bet ne tokio dydžio, tai jau tuomet buvo labai sunku ją išsaugot geros būklės, tik galiu įsivaizduot kaip nelengva su visa suknele. Šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Inesa, dėkui. Nėra taip baisu, tiesą pasakius. Lamdytis veltinis nelinkęs, skalbti skalimo mašinoje su švelniausia programa galima. Rankytėmis, jei yra noro, irgi. Truputį pasipūkuoja, bet taip daugelis vilnonių daiktų daro, ir šilti švenūs pirktiniai megztukai. Pati dėviu kelis savo veltus drabuzius, ir tikrai ne taip jau sudėtinga tas kasdienybė pasirodė.

    AtsakytiPanaikinti