2012 m. gruodžio 12 d., trečiadienis

Baubukas :) ar baubukai?

Ši užrašinė, jau kuris laikas turima ir tik dabar su vienu ypu kitomis nufotografuota, man kelia tik smagias mintis. Daugiausiai apie Helowyną ( tai ne tas pats, kas Vėlinės, uolieji tradicijų sergėtojai). Nevienodos akytės spokso, viena pamušta, kita beveik išmušta... Nors ir knygutė tamsiai mėlyna, kažkas labai juokingo čia slypi.


Gal šuo pakastas iš visur kur atėjusiose medžiagose? Lietuviškais ornamentais margintas linas iš Editos Kušleikienės kūrybinių likučių,  apgludinti stikliukai iš Kauno marių, kurios, pasak vienos labai juokingos (tik nežinau, ar efektyvios) socialinės reklamos, per stebuklą dar vos gyvos.
 Jei kam vis dar reikia kažką nudžiuginti skubiai atlekiančių švenčių proga, knygutė dar laisva. 



Kol fotografavau visas naujesnes knygeles (o tai, patikėkite, užtrunka), šilta judanti apykaklė įsigeidė pabūti modeliu. Dar ir koks gražus pavyko!




3 komentarai:

  1. na kaip smagu, kad galejau nors siek tiek prisideti prie tokio grozio :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. esu įpareigota madam Šlegel perduoti, kaip labai jai patiko ši knygutė... jei tiksliau, ji liko sužavėta! vis gyrė spalvas, kompoziciją, originalumą, kruopštų darbą ir niekaip negalėjo paleist iš rankų :) ji - o kartu ir aš - labai dėkoja ir linki sėkmės kūryboj :)

    AtsakytiPanaikinti