2011 m. rugsėjo 21 d., trečiadienis

Fotosesija su Kristina

Šiek tiek papozavusi fotosesijoms, kad ir vos kelioms, ėmiau vis labiau gerbti modelius. Toks sunkus darbas...  baisiai jo nemėgstu, nes ne galo  kvailai jaučiuosi prieš fotoaparatą. Nepalyginamai  labiau patinka būti už jo. Bet kadangi visada rezultatai iš fotosesijų su Kristina Dainovskyte maloniai nustebina, manau, tai ne paskutinės nuotraukos, kuriose matote mane.

http://www.efoto.lt/user/24675/nuotraukos
 



Šiek tiek apie patį darbą. Komplektas veltas iš merino vilnos, puoštas kažkokiu gražios faktūros šalikėliu, pro kurį eilinį kartą negalėjau praeiti  nenusipirkusi, net jei reikėjo nusikarpyti prisiūtus klaikius plastmasinius blizgučius. Taip pat ir garbanos, kurios labai gražiai susivelia ir santūriai puošnų padaro net patį paprasčiausią daiktelį. Dažytas  mano.  Pirštinės mažoms rankutėms, geriausiai tiks S dydį nešiojančioms be ilgų nagų. Šalikutis - tokio tipo šalikėliai man visad kažkuo primena žuvį - su kilpele, gali būti šalia pat kaklo šilumai ir kaip aksesuaras laisvai kyboti aplink nešiojamos palto ar striukės apykaklę. Šiltas, švelnus bet laaaaabai gyvas komplektas niūroms lapkričio dienoms - kad gelbėtų nuo šalčio bei slogučio.






3 komentarai:

  1. Rentuis, very very gorgeous creation and very fall feel. Though I don't know your words, I can feel the expression of autumn. Love the color love the pose and of course your creation.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Thank you both :) Terrie, mainly it was writen about how I hate to be in the pictures rather than behind them.

    AtsakytiPanaikinti