2011 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

Knygomanija

Nebegalėčiau paaiškinti, kaip gimė mintis apvelti viršelius knygoms, senokai tatai jau buvo. Tiesiog visko, ko reikėjo, įsigijau, truputėlį pameditavau su vilna, ir gimė pirmoji.  J. Kortazaro "Žaidžiame klases", atrodo. Dabar ji jau padovanota, ir, lyginant su naujausiais darbais, yra gana juokinga. Prie daug ko kabinėtis galima, bet jei tokio jausmo apžiūrinėjant senus darbus nebūtų, apie bet kokį tobulėjimą galima tiesiog pamiršti. Net jei ir turėčiau nuotrauką, nedrįsčau jos kelti. Bet naujesnėmis, rimtesnėmis užrašinėmis pasigirti galiu. Dar ir paslaptį išduosiu - viena jų dovanojama tam, kas  įtaigiausiai aprašys keliamą įspūdį :)



P.S. Tai ne juokas. Ir šiandien ne balandžio 1.




4 komentarai:

  1. Thank you, Tatiana :) There is a contest to win one of books for describing the images of it the best :) so go ehaed everyone!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man rodos paėmus knygelę į rankas tiesiog išskrisčiau :) Pasinerčiau į pačius maloniausius prisiminimus, pačias maloniausias akimirkas ir jas užrašyčiau tam, kad niekada nepamirščiau :) O jei kada aplankytų liūdesys, tuomet skaityčiau savo užrašus ir šypsočiausi. O kad turėčiau tokią magišką knygelę :):):)

    AtsakytiPanaikinti
  3. They're awesome. They look like Ocean, thriving Spring sprouts, Old tree with deep root foundation and a Cheerful Toast of Red Wine from my imagination.

    AtsakytiPanaikinti